Walcheren is een van de mooiste Zeeuwse ‘eilanden’. Kilometers strand, prachtige natuur en historische steden. Allemaal op fietsafstand. Vlissingen met de mooiste boulevard van Nederland ligt op een steenworp afstand. Middelburg met zijn honderden monumenten en als u in Veere een wandeling maakt, lijkt het of de tijd heeft stilgestaan.

Zeeland bruist in de zomer. Er zijn veel evenementen in verschillende steden en dorpen. Van curiosa-markten tot dansfestijnen en alles wat daar tussen zit. Een bijzondere traditie is dolle donderdag in Middelburg. Dat is meestal de eerste donderdag van augustus. Een dag waarop de markt, de kermis en het ringrijden tegelijk plaatsvinden. Bijzonder om mee te maken. Zeeuws Vlaanderen en België liggen ook om de hoek. Met de pont van Vlissingen naar Breskens. Heerlijk fietsen aan ‘de overkant’ of met de bus naar Brugge.

Voor kinderen is er veel te doen in de buurt. Zo vind je in Vlissingen een reptielenzoo (Iguana) met slangen en krokodillen en Het Arsenaal, waar je kennismaakt met het echte piratenleven. In Middelburg heb je MiniMundi en de voetbalexperience, Nederlands enige voetbalmuseum. Er is eigenlijk teveel om op te noemen: de stormvloedkering met waterpark Neeltje Jans, huifkarrentochten, een bunkermuseum….. Op de vakantieboerderij vindt u alle informatie over de regio.